Wordfeud heeft het nodige gedaan om de woordenlijst te verbeteren, uit te breiden, en beter aan te laten sluiten bij de spelregels van het originele spel.

Nog steeds is de OpenTaal-lijst de basis, en voldoen de aanvullingen aan onze spellingcontrole, maar deze lijst is niet de onze meer. Grappig dat hun lijst nu groter is dan die van ons. De woorden in onze lijst zijn echter correct bevonden, voor die in hun lijst geldt dat niet!

Veel plezier met spelen weer.

Aanvulling vanwege publicaties waaruit blijkt dat toch niet helemaal duidelijk is wat er aan de hand is / was:

  • De OpenTaal-woordenlijst is gekeurd, en dus van hoge kwaliteit. Maar niet flexibel; een woord staat er in of niet. meer keuze is er niet.
  • De spellingcontrole van OpenTaal is ook van hoge kwaliteit, maar is flexibeler, omdat deze met samenstellingen kan omgaan en dus ' technisch goede' woorden accepteert.
  • De woordenlijst van Wordfeud was een conversie van de OpenTaal-woordenlijst, gemaakt door Wordfeud. Nu is het een (door ' TaalTik'  voor Wordfeud) specifiek voor het spel en de regels gemaakte lijst. Niet alles mag namelijk bij het spel. Wat wel en niet mag wordt nu duidelijker gemaakt aan de gebruikers van het spel door de toepassing die daarvoor gemaakt is door de samensteller van die lijst.